Vizos

visa_1282015163

 

belar BALTARUSIJA

 

Privačios vizos:

Vizos tipas

Padaroma per

2 d.d.

Padaroma per

7 d.d.

1 – kartinė privati LR piliečiams (iki 30 dienų)

230 Lt

66,61 Eur

155 Lt

44,89 Eur

1 – kartinė privati vaikams iki 6 m. (iki 30 dienų)

40 Lt

11,58 Eur

 

2 – kartinė privati LR piliečiams (iki 30 dienų)

270 Lt

78,20 Eur

195 Lt

56,48 Eur

2 – kartinė privati vaikams iki 6 m. (iki 30 dienų)

40 Lt

11,58 Eur

 

Daugiakartinė privati LR piliečiams (iki 30 dienų)

360 Lt

104,26 Eur

275 Lt

79,65 Eur

 

Tarnybinės vizos:

Vizos tipas

Padaroma per

      2 d.d.

Padaroma per

    7 d.d.

1 – kartinė tarnybinė LR piliečiams (iki 30 dienų)

240 Lt

76,12 Eur

155 Lt

44,89 Eur

2 – kartinė tarnybinė LR piliečiams (iki 30 dienų)

270 Lt

78,20 Eur

195 Lt

56,48 Eur

 

Tranzitinės vizos:

Vizos tipas

Padaroma per 

2 d.d.

Padaroma per

7 d.d.

Tranzitas (2 kart.) LR piliečiams

190 Lt

55,03 Eur

110 Lt

31,86 Eur

Tranzitas (2 kart.) vaikams iki 6 m.

40 Lt

11,58 Eur

 

Tranzitas daugkart.- LR piliečiams

260 Lt

75,30 Eur

190 lt

55,03 Eur

Tranzitas daugkart.- vaikams iki 6 m.

40 Lt

11,58 Eur

 

Reikalinga:

1. pasas (privalo būti tvarkingas, galioti ne mažiau nei 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos)

2. 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltas fonas, išmatavimai 3,5×4,5 cm). 

3. sveikatos draudimas

4. tikslūs anketiniai duomenys (adresas, darboviete, pareigos, mergautinė pavardė jei moteris pakeitusi pavardę, gimimo vieta, sutuoktinio vardas, pavardė, pilna gimimo data)

5. užsakant privačią vizą, privalote nurodyti: vardą, pavardę, adresą Baltarusijoje ir tel. Nr, asmens, pas ką vykstate.

6. vaikams reikalinga: gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos, jei tėvai išsiskyrę ištuokos liudijimo kopiją.

7. užsakant tarnybinę vizą, privalote nurodyti: firmos pavadinimą, adresą Baltarusijoje ir tel. Nr, pas ką vykstate. Reikalingas įgaliojimas.

 

 

rus RUSIJA

 

Turistinės vizos į Rusiją:

PADAROMA

Per darbo dienų

KAINA

iki 30 dienų

3 d.d.

 390 Lt / 112,95 Eur

7 d.d.

260 Lt / 75,30 Eur

 

Reikalinga:

1 foto nuotrauka (matinė, spalvota, ant balto fono)

pasas, kuriame turi būti ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai vizoms įklijuoti

Sveikatos draudimas

Viza gali galioti iki 30 kalendorinių dienų (pagal sveikatos draudimą)

 

  
Komercinės vizos į Rusiją:

PADAROMA Per darbo dienų

Vienkartinės

Iki 3 mėn.

Dvikartinės

Iki 3 mėn.

DaugiakArtinės

3 mėn. (galima išbūti 90d iš 90d)

 6 mėn. (galima išbūti 90d iš 180d)

12 mėn. (galima išbūti 180d iš 365d)

 

7 d.d.

310 Lt / 89,78 Eur

310 Lt / 89,78 Eur

Reikalinga ankstesnės vizos kopija (2012m)

8 d.d.

 

 

350 Lt / 101,37 Eur

 

 

 

Nereikalaujama ankstesnės vizos

15 d.d.

 

 

630 Lt / 182,46 Eur

17 d.d.

 

 

500 Lt / 144,81 Eur

24 d.d.

 

 

440 Lt / 127,43 Eur

 

Reikalinga:

1 foto nuotrauka (matinė, spalvota, ant balto fono)

pasas, kuriame turi būti ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai vizoms įklijuoti

Sveikatos draudimas

Tikslūs anketiniai duomenys (gyv. adresas, tel. numeris, darbovietė ir jos adresas, moters mergautinė pavardė, atvykimo į Lietuvą data, jei gimęs ne Lietuvoje)

Pasibaigus vizos galiojimo laikui, paso galiojimo terminas turi būti ne mažesnis, kaip 6 mėn Skaičiuojame nuo sekančios darbo dienos. Laiku nepateikus paso, vizos išdavimo data nusikelia (būtina derinti).

Vaikams vizos išduodamos kartu su vienu iš tėvų.  

 

 

china KINIJA

 

Kaina nuo 300 Lt / 86,89 Eur

 

Reikalinga:

 

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn po vizos galiojimo pabaigos (pase turi būti 2 tušti puslapiai vizoms klijuoti vienas šalia kito)
2. 1 spalvota nuotrauka baltame fone
3. skrydžio bilietų rezervacijos kopija
4. viešbučio rezervacija (jei nėra, nurodyti adresą, kur gyvens Kinijoje)
5. naujo pavyzdžio anketa (nuo 2013-09-01d. iš 4 puslapių)
6. anketiniai duomenys : standartiniai (kur dirba; gyvena) bei papildomai :

 

Nurodyti vieną šeimos narį ar giminaitį (motiną, tėvą, brolį, seserį) į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje ( Vardus ir Pavardes, kontaktinio telefono numerį, elektroninio pašto adresą, namų adresą, darbovietės adresą ir užimamas pareigas).

 

Jeigu žmogus yra buvęs Kinijoje, tai reikia pateikti kada paskutinį kartą buvo.

 

Taip pat nurodyti kokiose šalyse yra buvęs per paskutinius vienerius metus.

 

Nurodyti žmogaus šeimyninę padėtį. Jeigu vedęs ar ištekėjusi, reikalinga: sutuoktinio Vardas ir Pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data.

 

Reikia nurodyti tikslų adresą, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį, tai nurodyti to žmogaus Vardą, Pavardę, adresą ir telefoną. 

*tikslinti informaciją agentūroje

 

VIET VIETNAMAS

Kaina nuo 450 Lt / 130,33 Eur

 

Reikalinga: 

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. dvi vienodos spalvotos nuotraukos baltame fone
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4. viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Vietnamo (verslo vizito atveju)
5. anketiniai duomenys

*tikslinti informaciją agentūroje

 

INdia INDIJA

Kaina nuo 360 Lt / 104,26 Eur

 

Nuo 2012 rugpjūčio 01 d. keitėsi dokumentų priėmimo tvarka. Nuo tos dienos galioja tik naujo pavyzdžio anketos. Jos yra užpildomos ON-Line režimu čia: indianvisaonline.gov.in. Senos formos anketos – nebegalioja. Užpildžius ir atspausdinus naują anketą ją reikia pridėti prie įprastų dokumentų. 

*Pareiškėjai turi pateikti prašymą vizai gauti ne vėliau kaip 30 dienų iki planuojamos kelionės datos

Reikalinga:

1. Pasas, galiojantis ne trumpiau kaip vienerius metus, po vizos galiojimo pabaigos su bent vienu tuščiu puslapiu. PVZ. viza išduodama 6mėn + dar 12mėnesių turi galioti jūsų pasas. 
2. viena spalvota nuotrauka 5x5cm (buvo 3,5 x 4,5)
3. anketiniai duomenys (papildomai : tėvo, motinos ir sutuoktinio vardai ir pavardės, bei pilietybė; ar neturit giminių Pakistane; kokias šalis aplankėte per paskutinius 10 metų; jei anksčiau buvot Indijoje, nurodyti adresą kur buvot apsistojęs ir telefoną, bei ankstesnės vizos numerį ir išdavimo data, bei kur buvo išduota viza )
4. lėktuvo bilietų ir viešbučio rezervacijos kopijos

Pastabos:
1) *Pareiškėjai turi pateikti prašymą vizai gauti ne vėliau kaip 30 dienų iki planuojamos kelionės datos
2)  Laikinai įforminti vizą greičiau negu per 4-5 savaitės nėra įmanoma

3) viza galioja nuo jos išdavimo datos + 3 arba 6 mėn (ne pagal skrydžio datas)
4) yra galimybė įforminti ir tarnybinę (business) vizą

*tikslinti informaciją agentūroje

 

madagas MADAGASKARAS

Kaina nuo 860 Lt / 249,07 Eur

 

Dėmesio: VoA (Visa on Arrival) viza į Madagaskarą (iki 30d buvimo šalyje) galima  gauti atvykus į oro uostą

 

Reikalinga:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. keturios vienodos spalvotos nuotraukos
3. keturios dvipusės užpildytos ir pasirašytos anketos
4. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija į abi pusės
5. anketiniai duomenys ( papildomai : mergautinė pavardė)
6. viešbučio rezervacijos kopija
Pastaba. Vizos įforminimo sąlygos gali keistis. Teirautis biure.

*tikslinti informaciją agentūroje

 

thaila TAILANDAS

Kaina nuo 180 Lt / 52,13 Eur

 

Reikalinga:

1. pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos
2. 2 spalvotos vienodos nuotraukos baltame fone
3. lėktuvo bilietų rezervacijos kopija
4. viešbučio rezervacijos kopija ( pageidautina)
5. anketiniai duomenys

*tikslinti informaciją agentūroje

 

kazak KAZACHSTANAS

Kaina nuo 250 Lt / 72,41 Eur

 

Reikalinga:

1. pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos.

 2. pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai ( į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos).

 3. vaikams iki 16 m. gimimo liudijimo kopija, abiejų tėvų pasų kopijos

 4. trečiadienais konsulatas nedirba.

 5. užsakymo diena neįskaitoma, skaičiuojama nuo sekančios darbo dienos.

 6. vizą galima užsakyti su paso kopija, paso reikia sekančią darbo dieną.

 7. tolimųjų reisų vairuotojams išduodamos max 6 d mėn vizos (reikia teisių vertimo į rusų kalbą + notaras; paso vertimas į rusų kalbą+ notaras)

 8. KZ galiojančios vizos neperklijamos į naujus pasus.

 9. Kazachstano konsulatas nepriima vizai gauti LR piliečių pasų, išduotų iki 2003 m. (seno pavyzdžio pasų)

*tikslinti informaciją agentūroje

 

 

Daugiau informacijos rasite www.urm.lt tinklalapyje!

 

 

Susisiekite

Telefonai:

Eglė: egle@ajaxtravel.lt
+370 650 92606

Neringa: neringa@ajaxtravel.lt
+370 654 92434

Klauskite

Visos teisės saugomos:ajaxtravel.lt
SEO, Svetainių kūrimas www.internetsolutions.lt
SERP, Keyword Rank, RSS, RSS FEED,